POVESTEA NOASTRA

Plecata de acasa de peste 20 de ani, mi-am lasat mama si fratele mai mic intr-un apartament cu doua camere situat la etajul 3 in Galati. Mama in varsta de 67 de ani si bolnava grav de inima, fratele paralizat fara putinta de a vorbi. Mama refuza sa se mute la Bucuresti pentru ca se simtea legata de orasul unde traise o viata, unde isi avea prietenii, vecinii cu care comenta stirile. In fiecare noapte imi tineam mobilul aproape si ma rugam la Dumnezeu sa nu se intample ceva cu mama atat de grav incat sa nu ma poata anunta. Cand mama a facut al doilea infarct a stat pe scarile blocului 2 ore, fara ca cineva sa o gaseasca. Nu a putut striga si cand un vecin a urcat pe scara si a gasit-o a chemat salvarea. Dar a fost prea tarziu: trei luni mai tarziu a murit. Mi-am luat fratele acasa la mine in Bucuresti si l-am ingrijit cu toata iubirea mea si a familiei mele. Dar nu puteam rezolva supravegherea lui permanenta la domiciliu. Am angajat infirmiere care nu imi spuneau tot adevarul iar lipsa posibilitatii lui de a comunica l-a transformat pe fratele meu intr-o victima a abuzurilor pe care le descopeream cu greu si tarziu. Tot timpul imi lipsea instrumentul cu care sa il fac sa se simta in siguranta. Incepusem sa ma gandesc sa instalez camere de supraveghere. In timpul unei vizite in SUA am constatat ca erau persoane care purtau la gat sau la mana dispozitive de alerta, un gen de mini-telefoane cu 3 butoane. Prin simpla apasare a unui buton puteau apela imediat persoana menita sa o ajute. Nu am apucat sa cumpar unul pentru ca la opt luni dupa moartea mamei a murit si fratele meu. Acum nu vreau sa renunt. Simt ca este de datoria mea sa ofer aceasta posibilitate altora care au nevoie de un asemenea dispozitiv. Cred ca purtarea acestui dispozitiv poate aduce pacea mintii pentru parinti, independenta pentru batrani, protectie pentru copii. Ma gandesc la bolnavii de Alzheimer care pot chema familia in ajutor atunci cand se ratacesc. La copiii care vor sa isi apeleze mai rapid parintii. La batranii care isi pot suna in mod rapid copiii. Acest proiect este generat din dorinta mea de a promova un mijloc suplimentar de pace in viata noastra, Eu personal il port. Poarta-l si tu!

DISPOZITIV PERFECT LIFE SAVER

- dimensiune si greutate redusa (27 grame, 23 mm). - apeleaza prin apasarea unui simplu buton, - operare extrem de facila. - in permanenta va raspunde cineva la apel. - prin apel se va realiza localizarea persoanei care acceseaza device-ul. - poate primi apeluri

TELEFONUL MOBIL

- dimensiune si greutate relativ mare, - dificultate de a-l purta cu tine in permanenta - necesara tastarea mai multor butoane pentru apelarea unui numar, - operare relativ dificila. - nu intotdeauna iti raspunde o persoana. - prin apelul efectuat nu poti fi localizat imediat.

SERVICIILE NOASTRE

PERFECT LIFE SAVER consta intr-un dispozitiv care dispune de un buton SOS si doua butoane suplimentare de apelare. Prin simpla apasare aceste butoane apeleaza numerele de telefon care au fost setate, inclusiv se poate apela call-center-ul companiei noastre care este permanent disponibil. Serviciile oferite de noi constau in preluarea apelurilor clientilor, avertizarea referitoare la nivelul de incarcare a bateriei, localizare prin GPS doar cu acordul persoanelor care detin dispozitivul, servicii de intretinere, setare si resetare numere de telefon, la solicitarea clientilor.

Contactare Rapida

Contactare Rapida

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi informatii noi.

Copyright Perfect Life Saver © 2018. All rights reserved.

TOP

Facebook